Sunday, March 8, 2009

Dette er A's historie om nisserne

Der var engang to nisser som var ude at gå en tur i skoven. Men de følte sig så ene og alene. Nissedamen sagde "skal vi ikke få nogen børn?". Og Nissemanden sagde "Jo, det er en god idé!". Og så besluttede de sig at gå over under bregnen og få børn. Og så fik de endelig børn.

En dag da Lille Bark var ude at gå en tur i svampene oppe i træet blev han ked af det, fordi han ikke kunne finde hjem. Han kaldte på sin mor. Men da moren ikke svarede begyndte han at græde.

Pludselig opdagede Nissefamilien at Lille Bark var væk. De ledte mellem krokusserne. Nissefar råbte "Lille Bark, hvor er du?"

Endelig fandt de Lille Bark som stod og græd på en svamp oppe i træet. Nissefar og Nissemor blev rigtig glade for at se ham, og det samme blev Nissesøster og Nissebror.

Nissesøster blev lidt bekymret for om hun skulle dratte ned, men Nissefar sagde at de bare skulle holde fast i mosset.

Og nu besluttede nisserne at de ville passe rigtig godt på Lille Bark, så han ikke blev væk igen.

3 comments:

  1. Sikken fantastik historie. Har A også selv været med til at tage billederne?

    ReplyDelete
  2. Jeg betjener kameraet, men hun fandt selv på at lave en historie og satte nisserne rundt om i haven. Faktisk var det en meeeget lang historie, men den måtte forkortes til lejligheden. Ellers er hun så småt begyndt at lege lidt med kameraet selv. Hun er i øvrigt lige blevet 8 :)

    ReplyDelete

Please share your thoughts and ideas. Thank you for commenting!