Friday, June 12, 2009

Jeg er taknemmelig for …


… at jeg har nok til at kunne dele med andre. Det er ikke det store, men alligevel havde jeg en fornemmelse af rigdom, da jeg i dag fandt en kurv frem og kom et par ting i til en veninde. En pose med friskmalet kamut (en slags durumhvede), en buket blomster fra haven og en lille kurv med friske æg.

»Taknemmelighed låser op for livets fylde. Den forvandler hvad vi har, til nok, og mere endnu. Den forvandler fornægtelse til accept, kaos til orden, forvirring til klarhed. Den kan forvandle et måltid til en fest, et hus til et hjem, en fremmed til en ven. Taknemmelighed giver vor fortid mening, bringer fred i dag, og skaber en vision af i morgen«. - Melody Beattie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I am grateful…

… that I have enough to share with others. Nothing special, but all the same I had a feeling of richness, when today I grabbed a basket and collected a few things for a friend. Flour (made from kamut) fresh from the grinding mill, flowers from the garden and a small basket with new-laid eggs.

Gratitude unlocks the fullness of life. It turns what we have into enough, and more. It turns denial into acceptance, chaos to order, confusion to clarity. It can turn a meal into a feast, a house into a home, a stranger into a friend. Gratitude makes sense of our past, brings peace for today, and creates a vision for tomorrow. - Melody Beattie

5 comments:

 1. Smukt og sandt.
  Og den veninde er heldig :-)

  ReplyDelete
 2. Tak for smukke ord. Sikke en smuk kurv til din veninde.

  Jeg tænker tit på, at bevidsthedens eneste forhold til lykken er takken og taknemmeligheden, der giver den en værdighed, der er større end alt andet ;-)

  ReplyDelete
 3. Smukt citat og en kurv fuld af kærlighed!

  ReplyDelete
 4. ej, hvor skulle jeg ønske, den veninde, var mig :)

  ReplyDelete
 5. At give andre af sin overflod er tit den bedste gave man kan give sig selv. Det er en smuk kurv du har pakket og jeg er sikker på at den må have vagt lykke.

  ReplyDelete

Please share your thoughts and ideas. Thank you for commenting!