· 2, 5 dl fløde 38% varmes, det skal ikke koge. Tag af varmen.
· 100 g lys chokolade og
· 100 g mørk chokolade brækket i små stykker (plejer at være en særdeles populær opgave)
- chokoladen skal være af en god kvalitet, jeg bruger økologisk chokolade med højt kakaoindhold.
· samt 50 - 70 g smør i tern (jo mere smør desto blødere pålæg)
Alt hældes i fløden og der røres godt og grundigt til cremen er blank og lækker.
Hæld i et fint glas og sæt i køleskab. Hæng eventuelt en hængelås på køleskabet til det må spises.
Hæld i et fint glas og sæt i køleskab. Hæng eventuelt en hængelås på køleskabet til det må spises.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
This is the easiest and the best chocolate spread ever! My 4 year old can make it himself, he just needs a little help with the stove.
2,5 dl cream 38% warm it up (it mustn't boil) and remove from the heat.
100 g chocolate 85% cacao
100 g chocolate about 50 % cacao
50-70 g cold butter (more butter=softer spread) in small cubes
Put chocolate and butter in the cream and stir until smooth and kind of glossy. Pour into a pretty jar and refrigerate. You might want to secure the refrigerator with a padlock! - Enjoy!
2,5 dl cream 38% warm it up (it mustn't boil) and remove from the heat.
100 g chocolate 85% cacao
100 g chocolate about 50 % cacao
50-70 g cold butter (more butter=softer spread) in small cubes
Put chocolate and butter in the cream and stir until smooth and kind of glossy. Pour into a pretty jar and refrigerate. You might want to secure the refrigerator with a padlock! - Enjoy!
Uhm... det lyder himmelsk, det må jeg prøve her. Tusind tak for opskriften ;-)
ReplyDeleteHold da op, det har jeg aldrig selv tænkt på! Kan den slå choko real? Og hvis, så er det da sandsynligvis meeeget billigere!
ReplyDeleteEfter vi er begyndt at lave denne, gider jeg ikke købe chokoreal. Den er mindre sød, men mindst ligeså god! - Med hensyn til besparelse kommer det jo an på hvor dyr en chokolade man køber …
ReplyDeleteTak for opskriften. Den lyder lækrere end vores simple udgave. Skal prøves i morgen :)
ReplyDeleteYum, that sounds delicious and I am going to make some- thankyou
ReplyDelete