Monday, April 23, 2012

The Most Inspiring Place on Earth

There's just something about oceans that stirs the wells of creativity in me. The odd feeling of being quiet and calm, yet agitated and brimming with inspiration. The experience of being purified, almost erased by the elements, and in the wonderful exhaustion find yourself revitalized as well as recharged.6 comments:

 1. Oh, Mona...what beauty surrounds you and you are just the person to awaken to it!
  Every photo is just magic, truly. The water, the waves, the lovely child and the sunset, the sweet dog and those incredible stones with such wise old faces. Thank you. Sending love your way, e.

  ReplyDelete
 2. Lotte (frodighed)April 24, 2012 at 1:13 PM

  Smukke billeder fra det smukke haw...

  :-)

  ReplyDelete
 3. Det ser bare dejligt ud...vesterhavet tænker jeg.
  Du er en rigtig god fotograf, men det er også bare alt det du ser, alle de små fine detaljer...Du inspirere mig hele tiden :-) kh. Anita

  ReplyDelete
 4. Å ja, der er intet i verden som havet. Jeg savner det hver eneste dag for selvom jeg selvfølgelig bare kunne køre til havet så er der noget med duften i luften der ikke er den samme når der ikke er hav i umiddelbar nærhed.

  Dine billeder er som altid vidunderlige, det billed med bølgen og månen er isæt facinerende.

  Forårskram, jeg håber du har den dejligste lysegrønne dag.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Søde Mona. Nu kikker jeg igen på hele serien og kan da godt se at det må være den samme sol som farver himlen nederst. Jeg ved ikke hvorfor jeg tænkte at det måtte være månen, måske fordi lyden af bølger og synet af fuldmånen bor side om side i mig.

   KRAM

   Delete
  2. Ha, ha, Marina, jep, samme sol :) (kommer til at tænke på historien om nogle amerikanere, som tog til nordnorge for at se midnatssolen. De blev vældig skuffede, da de fandt ud af at det var den selvsamme sol som de også havde 'over there' og forlangte deres penge tilbage :o)
   Men altså, jeg synes også måne og hav hører sammen - der er jo ikke noget så dejligt som en gang nøgenbadning ved fuldmåne, vel?

   Delete

Please share your thoughts and ideas. Thank you for commenting!